A- A A+

Sportmassage getuigenissen

Mijn dressuurpaard liep achteraan niet correct en ik kreeg hem de laatste tijd met moeite vooruit (terwijl dat vroeger nooit een probleem was). Ik had al zoveel geprobeerd en niets hielp echt blijvend. Na 1 massage merkte ik duidelijk op dat hij al vlotter vooruit liep. Het probleem achteraan was er wel nog lichtjes. Maar na de 2° massage liep hij terug correct. Ik ben natuurlijk super blij.
Pamela V.


Thor loopt terug als een trein. Manken doet hij niet meer en dit al onmiddellijk na de behandeling. Er is niets dat hem al zo goed heeft geholpen als deze massage. Ben super blij.
Iris R.


Ik heb een heel brave merrie van 6 jaar, maar in het rijden is ze echt moeilijk. Ze heeft veel problemen om te ontspannen. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar het enige dat haar echt een beetje losser heeft gemaakt is de Jack Meagher sportmassage. Ik ben heel blij dat ik dat heb leren kennen.
Elsje B.


Mijn merrie Bona vertoonde heel wat problemen tijdens het rijden, waaronder moeite om in de rechter galop aan te springen en moeite met de linker halsbuiging. Na een eerste osteopathische behandeling was er reeds een duidelijke verbetering merkbaar, maar de linker halsbuiging was nog niet optimaal. Na de massage vertoonde Bona terug een mooie verbetering, ze is nu terug soepel op de linkerhand. Het was een plezier om dit waar te nemen direct na de massage.
Ann V.


Mijn paard is altijd nogal gespannen geweest. Ik was verrast toen ik reeds na de eerste massage merkte dat er al op een aantal punten vooruitgang was. De beweging van de voorbenen is ruimer en ook kan hij zijn hals gemakkelijker laten zakken. Ik ga mijn paard nu dus zeker regelmatig laten masseren.
Marleen O.


Onze pony sprong altijd in rechter galop, ook na de sprong als hij eigenlijk in linker galop zou moeten gaan. Na 2 behandelingen is dat probleem volledig opgelost. Hij heeft helemaal geen probleem meer met de linker galop. Ik ga dit nu zeker regelmatig laten doen.
Sandra L.

Back to Top